Burgemeester Bijl en wethouder Rotgans op werkbezoek in het Hospice

Hospice vereerd met werkbezoek burgemeester en wethouder

Het hospice werd deze week vereerd met een werkbezoek ter kennismaking van burgemeester Don Bijl en wethouder zorg Harry Rotgans. Op uitnodiging van bestuurslid Klaas Kwadijk gingen zij in gesprek met de coördinatoren Yvonne en Joke en kregen alles te horen over het mooie werk in het hospice. Vrijwilligster Elly Stroet schoof later eveneens aan om te vertellen hoe ze het werk als zorgvrijwilliger ervaart. Beide heren waren diep onder de indruk van de verhalen. Ook waardeerden ze de uitgebreide rondleiding waarbij nog meer verhalen loskwamen. De bevlogenheid van ieder die bij het hospice is betrokken ontging de burgemeester en wethouder niet. “Het is fantastisch dat zoveel mensen in Purmerend en Beemster zich op deze wijze inzetten”, gaf Harry Rotgans aan bij het afscheid. Don Bijl vult aan: “Uit alles hier spreekt een enorm enthousiasme en betrokkenheid. Het spettert er vanaf. Bedankt voor alle mooie verhalen.”