Fenomenale opbrengst Golfevenement Kavel II

Golfevenement Kavel II Beemster verrast Hospice met fenomenaal mooi bedrag

Het jaarlijkse Golfevenement met een Benefietdiner voor het Hospice Thuis van Leeghwater is ook dit jaar weer een ongekend groot succes geworden. Ruim 50 geoefende golfers en heel veel sponsoren hebben het fenomenale bedrag van € 6000-, bijeen gebracht.

Op woensdag 15 mei waren alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagd dagje golfen aan de Volgerweg bij de Golfclub Kavel II. Een strak geschoren en optimaal verzorgd golfterrein lag daar klasar onder de stralende zon. 

De organisatie in goede vertrouwde handen van Ria Sas, Joke Mars en leden van de club hadden alles tot in de puntjes voorbereid.

Na de inschrijving en de koffie trokken alle spelers vol enthousiasme naar het golfterrein. Daar werden zij tijdens het spelen verwend met heerlijke Beemster kaas en echte Hollandse haring.

Na het golfen werden de spelers en gasten getrakteerd op champagne om deze mooie dag te vieren. Ook konden de deelnemers nog een gokje wagen door de bal in een “ Hole in One” te slaan.

Natuurlijk werd er gestreden om de fraaie wisselbokaal. Ria en Joke reikten de verschillende prijzen uit en de stemming was uitmuntend.

In het restaurant van Kavel II stonden fraai gedekte tafels klaar voor een overheerlijk diner. Na het voorgerecht werden twee mooie schilderijen geveild van mw. Rijser en dhr. Vloon en een voucher voor een golfclinici. 

Het bestuur van stichting “ Vrienden van Hospice Thuis van Leeghwater” kreeg na het hoofdgerecht figuurlijk de kers op de taart toen Marjanne Leenstra de cheque met het ongekend grote bedrag van € 6000,- mocht ontvangen.

Dit fantastische bedrag komt zeer wel ten goed aan de interne verbouwing van de badkamer tot een een praktisch en goed functionerende linnenkamer.

Marjanne dankte namens het Hospice alle deelnemers, gulle gevers en sponsoren maar zeker ook de organisatie voor een heerlijk gastvrij onthaal en een fantastisch mooi golfevenement op Kavel II aan de Volgerweg in Beemster.