Nieuwe groep vrijwilligers

Wij zijn blij en trots aan u onze nieuwe groep vrijwilligers te presenteren. Bets buis, Sabrina van Zegveld, Wendy Oud, Alice Buijs, Petra Boeren, Marja Jagerman, Wilma de Rooij, Joke Plinsinga, Irene Izeboud, Regina de Herder, Tineke Dekker, Kees Hoeve, Manja Sondervan en Like Calisch

Zij zijn er letterlijk in geslaagd om in de zware corona tijd  met succes de introductiecursus online tot een goed einde te brengen.

De zeer tevreden instructrices Jantina Wever en Marian van de Veen hebben de bestaande cursus zodanig aangepast dat deze online kon worden toegepast. “Voorwaar geen makkelijke opdracht en daarom heel blij dat we dankzij ieders inzet tot deze geweldige prestatie zijn gekomen.” Onze huisarts Baukje Jurna gaf tijdens de laatste bijeenkomst in het Hospice belangrijke informatie over zorg en verzorging die onze bewoners verlichting kan geven in hun laatste fase van het leven.

De coördinatoren Yvonne en Joke kregen de eer om de 13 dames en 1 heer persoonlijk te feliciteren en de daarbijbehorende certificaat en een prachtig boeket, gemaakt door onze fantastische bloemiste Jose Bernard, te overhandigen.
Sylvia Rusques en Sem Bruin staan niet op de foto, maar hopen binnenkort hun cursus af te ronden en het zo begeerde certificaat in ontvangst te nemen.