Rob verkoopt zelfgemaakte jam

Rob verkoopt heerlijke verse zelfgemaakt jam en gelei zoals de bekende aardbeien – bramen en bessen. Maar ook speciale jammetjes gemaakt van Beemster appels – stoofperen – jostabes en rabarber, en schenkt de helft van de opbrengst aan ons Hospice!

Aan de Oosthuizerweg nr.5 in Noordbeemster staat een kraam gevuld met overheerlijke zelfgemaakte jam in vele diverse smaken en fruitsoorten. Rob maakt deze mooie jammetjes van vers fruit uit eigen tuin. Puur natuur vanaf de eerste beginselen van de plant tot en met de bereiding zonder kleur – en smaakstoffen.

Natuurlijk is het aanbod afhankelijk van het moment in het seizoen en …zolang de voorraad strekt.

Voor elk potje smaakvolle jam vraagt Rob slechts € 2,50. Daarvan gaat de helft, € 1,25, naar een goed doel en dit jaar is zijn keuze gevallen op ons Hospice thuis van Leeghwater. Geweldige actie! Wij hopen dat u en vele anderen nu kennis gaan maken met de heerlijke jammetjes van Rob.  Neem ook gerust een kijkje op zijn website; jammetjesvanrob