Samen vieren wij het 10 jarig bestaan

Vrijdag 8 oktober 2021 was een heuglijke dag want op de dag af bestond de Hospice Thuis van Leeghwater 10 jaar!

Het jubileum was een hele mooie reden om elkaar weer te ontmoeten. In restaurant Brasa Middenbeemster werd het glas geheven en sprak Corrie, van de feestcommissie, de wens uit om met elkaar een mooie avond te hebben. ” Het jubileum brengt ons weer samen en dat is superfijn”.  Ook bracht ze de geheel nieuwe website onder de aandacht en complimenteerde Nelleke Vogel en Marjanne Leenstra van de PR groep met het prachtige resultaat. Zeker de moeite van een bezoekje waard! Voorzitter Kees Sietsema, van het Stichtingsbestuur, memoreerde in zijn toespraak naar de 10 jaar die achter ons ligt, maar ook de toekomst waarin hij de hoop uitsprak nog heel lang met elkaar in verbondenheid samen met de Hospice te blijven.

De coordinatoren Yvonne en Joke boden de Hospice een prachtige olijfboom aan die symbool staat voor kracht, vrede en een positief toekomstbeeld. En dat is wat zij en wij allemaal de Hospice van harte toewensen!

Na te hebben genoten van een heerlijk buffet ging de muziek wat harder en de voetjes van de vloer. Tevreden en met een prachtige roos keerden alle feestelingen weer huiswaarts.

De foto’s zijn gemaakt door Marianne Slot en Corrie