Digitaal doneren

Ook het Hospice gaat met de tijd mee en biedt nu de mogelijkheid om uw financiële ondersteuning aan het Hospice digitaal te doen. Op deze nieuwe website staat bovenaan op de home-pagina in het lichtblauw de button voor online doneren.

Regelmatig ontvangen wij de vraag hoe mensen het Hospice vooral financieel kunnen ondersteunen.
Naast de mogelijkheid om Lid van de Club van 100 of Vriend van het Hospice  te worden is deze nieuwe optie voor iedereen toegankelijk.

Op de pagina online doneren staat het u geheel vrij om een bedrag naar keuze in te vullen en deze betaling te bevestigen door de knop Doneren aan te klikken. Zo maakt u via de  betaalservice van Mollie gemakkelijk en vooral ook veilig via iDeal uw bijdrage aan het Hospice over.
Met uw donaties kunnen de vrijwilligers en coördinatoren, de bewoners en hun naasten een zo’n aangenaam en comfortabel mogelijk verblijf bieden. Dit o.a. door een mooie laatste wens te vervullen of iets speciaals te doen.

Uw bijdrage, groot of klein, doet er toe en maakt het verschil in tijdens het verblijf in het Hospice.

Namens alle betrokkenen heel hartelijk bedankt!